Mobirise bootstrap design tool

BVDB DE KIOSK

Algemene voorwaarden van www.bvbadekiosk.be

Bvba De Kiosk (BE 0460.114.451), verleent u hierbij toegang tot www.bvbadekiosk.be en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.

Bvba De Kiosk behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op www.bvbadekiosk.be is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van Bvba De Kiosk.Beperkte aansprakelijkheid

Bvba De Kiosk spant zich in om de inhoud van www.bvbadekiosk.be zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. 

De op www.bvbadekiosk.be aangeboden materialen en diensten worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen en diensten kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Bvba De Kiosk.

In het bijzonder zijn alle prijzen op www.bvbadekiosk.be onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Voor op www.bvbadekiosk.be opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Bvba De Kiosk nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Bvba De Kiosk.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Bvba De Kiosk, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is. 

Wedkantoor

De machines en computers van het wedkantoor gelegen achteraan de winkel mogen enkel gebruikt worden door personen die ouder dan 18 jaar zijn, bij twijfel van leeftijd door de toezichters van Bvba.De Kiosk zal steeds het identiteitsbewijs MOETEN getoond worden !

Nationale lotterij

Tickets zullen enkel verkocht worden aan personen die ouder dan 18 jaar zijn, bij twijfel van leeftijd door de toezichters van Bvba.De Kiosk zal steeds het identiteitsbewijs MOETEN getoond worden !


Foto's

Foto's op de website www.bvbadekiosk.be mogen enkel en alleen gebruikt worden bij goedkeuring van BVBA DE KIOSK te Ninove. Neem gerust contact op met ons via mail halo@bvbadekiosk.be of via de contactpagina. De regels van het kopiëren van tekst en beeldmateriaal kan je HIER terugvinden. Eventuele zichtbare kostprijzen op de getoonde foto's en/of producten kunnen steeds wijzigen, dit zijn foto's gemaakt in september 2015 eventuele zichtbare kostprijzen zijn dan ook van deze periode.

VOLG ONS OP FACEBOOK  EN KOM DE LAATSTE NIEUWTJES TE WETEN.

DE KIOSKADRES
Brusselstraat 41,
9400 Ninove  


CONTACT
Email: halo@bvbadekiosk.be
Telefoon: 054 32 29 35
Fax: 054 32 29 35Openingsuren

  • Ma 06:00 - 12:00

Di   06:00 - 18:30

Wo 06:00 - 18:30

Do  06:00 - 18:30

Vr   06:00 - 18:30

Za  06:00 - 18:00

Zo  09:00 - 12:00